Επικοινωνήστε με το asfalisi.com | my advisor

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα στοιχεία.
Κανένα στοιχείο δεν δημοσιοποιείται ή διανέμεται, ούτε χρησιμοποιείται για άλλους λόγους πέραν του συγκεκριμένου αιτήματος

Βιογραφικό

Γενικά

Γεννήθηκα τον Ιανουάριο του 1983 και μετά το πέρας των σπουδών μου ασχολούμαι επαγγελματικά αποκλειστικά με τον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης.


 

Επ. εμπειρία

Ξεκινώντας το 2007 απο την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, αποφάσισα να αλλάξω επίπεδο μετακινούμενος στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ τον Σεπτέμβριο του 2008. Για να κάνω επαγγελματικότερη την παρουσία μου στο χώρο απέκτησα και την κρατική πιστοποίηση του Ασφαλιστικού Συμβούλου. Από την αρχή της σταδιοδρομίας μου δραστηριοποιούμαι αποκλειστικά σαν Ασφαλιστικός Σύμβουλος αφιερώνοντας στο επάγγελμα όλη την όρεξη, το χρόνο και τη δημιουργικότητά μου.


 

Ο στόχος μου 

Χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες, τη δομή και τα προγράμματα της ΕΘΝΙΚΗΣ, προσπαθώ να δώσω στους πελάτες μου κάτι παραπάνω από ένα ασφαλιστήριο πρόγραμμα... Τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα θα έχει οικονομικές συνέπειες γι αυτούς και την οικογενειά τους. Αυτός είναι ο ρόλος του επαγγελματία ασφαλιστικού συμβούλου όπως τον αντιλαμβάνομαι, και προσπαθώ να τον εξασκήσω δημιουργώντας την απαραίτητη σχέση εμπιστοσύνης και επικοινωνίας με κάθε πελάτη μου...


 

Σπουδές 

Πολύτιμες γνώσεις σε θεωρητικό επίπεδο απέκτησα από το πανεπιστήμιο Μακεδονίας όπου φοίτησα από το 2000 έως το 2004 στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών και έως το 2006 στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ). Τα Οικονομικά είναι ''τρόπος σκέψης'' που με βοηθάει να αναπτύσσω τη δουλειά μου με σωστές βάσεις για μακροχρόνια εξέλιξη. Όσον αφορά τις ξένες γλώσσες, διαθέτω 2 Proficiency Michigan και Cambridge ενώ κατέχω και την πιστοποίηση ECDL στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

 Εκτύπωση  Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Ελάτε να συνεργαστούμε.

Η τεχνολογία έχει εκμηδενίσει τις αποστάσεις.  Στο my advisor είμαστε οι πρώτοι που πιστέψαμε ότι το διαδίκτυο αλλάζει τα δεδομένα και στην ιδιωτική ασφάλιση. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει ευκολότερα τις συνεργασίες του, και οι ασφαλισμένοι μας βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα.

Τηλεφωνικό κέντρο 211 800 4634

φόρμα επικοινωνίας

logo myadvisor1

Το θεωρώ σημαντικό: Μέχρι τις 15.11.2019 η καλύτερη απόδοση στην αποταμίευσή σας - https://t.co/61dCZeF0z1

by my advisor