Επικοινωνήστε με το asfalisi.com | my advisor

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα στοιχεία.
Κανένα στοιχείο δεν δημοσιοποιείται ή διανέμεται, ούτε χρησιμοποιείται για άλλους λόγους πέραν του συγκεκριμένου αιτήματος

Επικοινωνία

Πάντα πίστευα ότι οι νέες τεχνολογίες προσφέρουν την ευκαιρία σε ιδιώτες και επαγγελματίες να δημιουργήσουν επαγγελματικές σχέσεις που ακόμα σε πολλούς φαίνονται αδιανόητες.

Έτσι και στον κλάδο μου, το διαδίκτυο παρέχει πληροφόρηση και δυνατότητες ώστε όλοι να κάνουν μια πλήρη έρευνα αγοράς και να επιλέξουν τις συνεργασίες τους. Το μοντέλο συνεργασιών όμως αλλάζει. Πλέον ένας επαγγελματίας μπορεί να είναι πραγματικά δίπλα στον πελάτη του άμεσα και αποτελεσματικά, ακόμα και αν απέχει πολλά χιλιόμετρα μακρυά.

Αυτό έχω αποφασίσει να κάνω κι εγώ, ξεπερνώντας τα στερεότυπα. Ο επαγγελματισμός δεν έχει να κάνει ούτε με την απόσταση ούτε με τη φιλική ή συγγενική σχέση. Έχει να κάνει με τη διάθεση του κάθε επαγγελματία να είναι σωστός στις υποχρεώσεις που αναλαμβάνει. Στη δική μου δουλειά επίσης μεγάλο ρόλο παίζει και η σωστή ενημέρωση πάνω σε πράγματα τα οποία δεν είναι εύκολα αντιληπτά (όρους, διαδικασίες, εξαιρέσεις κτλ).

Για να μπορέσει ο οποιοσδήποτε να έχει δωρεάν και ελεύθερα όλο το σκεπτικό μου σαν επαγγελματίας ασφαλιστικός σύμβουλος, δημιούργησα το my advisor και μετέπειτα τις σελίδες asfalisi-ygeias.gr και asfalisi.com. Με αυτό το σκεπτικό έχω καταφέρει να έχω προσωπικούς πελάτες (ιδιώτες και επαγγελματίες) σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, πάντα και με τη βοήθεια των κατά τόπους συναδέλφων της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Η παρακάτω φόρμα επικοινωνίας αφορά μόνο όσους συμφωνούν με το σκεπτικό που παρουσιάζεται σε αυτή τη σελίδα και θέλουν να συνεργαστούν προσωπικά μαζί μου. Είναι δεδομένο ότι με πολλούς δεν θα μπορέσω να συνεργαστώ. Μπορεί να μην θέλουν εκείνοι ή εγώ.

Δεσμεύομαι όμως ότι, όσοι επιλέξουν να συνεργάζονται προσωπικά μαζί μου θα έχουν μια πληρέστατη και αντικειμενική πρόταση και ένα συγκεκριμένο άνθρωπο να απευθυνθούν στη δύσκολη στιγμή.

Σας ευχαριστώ που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μου

 

Ματωνάκης Χαράλαμπος
Οικονομολόγος-Ασφαλιστικός Σύμβουλος

 Εκτύπωση  Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Ελάτε να συνεργαστούμε.

Η τεχνολογία έχει εκμηδενίσει τις αποστάσεις.  Στο my advisor είμαστε οι πρώτοι που πιστέψαμε ότι το διαδίκτυο αλλάζει τα δεδομένα και στην ιδιωτική ασφάλιση. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει ευκολότερα τις συνεργασίες του, και οι ασφαλισμένοι μας βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα.

Τηλεφωνικό κέντρο 211 800 4634

φόρμα επικοινωνίας

logo myadvisor1

Το θεωρώ σημαντικό: Μέχρι τις 15.11.2019 η καλύτερη απόδοση στην αποταμίευσή σας - https://t.co/61dCZeF0z1

by my advisor